Tips og artikler
Nyttig om glass

Inspirasjon og råd

Glass med digitaltrykk – være kreativ
Med digitaltrykk kan man raskt og enkelt gjengi alt fra enkle mønstre til høyoppløselige fotografier på glassplater, til en rimelig pris.
October 6, 2020
6 fordeler med dusjdør i glass
Dusjdører i glass er blitt stadig mer populært de siste årene. Dagene da man måtte hive dusjforhenget i vaskemaskinen fordi det begynte å føles ufresht eller muggent er forbi.
October 6, 2020
6 fordeler med energiglass i hjemmet
Skal du bygge eller kjøpe nytt hus, eller skifte vinduer i din nåværende bolig? Spør etter energispareglass. Energispareglass er gunstig både for lommeboka og for miljøet.
October 7, 2020
Forskjellen på vinterhage og hagestue
Om du er av typen som elsker lange, late dager ute i hagen eller på terrassen, – og nødig ønsker at en regnskyll skal sette en brå stopper for hyggen, så kan vinterhage eller hagestue være noe for deg. Enten som et tilbygg på huset, innglassing av verandaen eller et frittstående bygg i hagen.
October 6, 2020
Slik innbruddssikrer du vinduer og dører
Mange tror at døren er det eneste man bør sikre, men ved innbrudd velger tyven like ofte å ta seg inn gjennom vinduer som dører. Vi har mer enn 50 års erfaring i glassbransjen og vet hva du trenger for å sikre din bolig eller forretning mot innbrudd.
October 6, 2020
Sikkerhetsglass og sikringsglass
Sikkerhetsglass og sikringsglass benyttes for å sikre mot personskader og for å sikre verdier mot innbrudd og hærverk.
October 6, 2020
Bestill en gratis befaring
Før vi går i gang med et nytt oppdrag, er det viktig at vi får stilt spørsmål, tatt presise mål og gjort en vurdering av det som skal fikses, byttes eller monteres. Befaring er alltid gratis, men vi tar gjerne en kopp kaffe.
Bestill gratis befaring