Slik innbruddssikrer du vinduer og dører

February 21, 2019

Innbruddssikring av vinduer og dører

Mange tror at døren er det eneste man bør sikre, men ved innbrudd velger tyven like ofte å ta seg inn gjennom vinduer som dører. Hvis glassruten er festet med utvendige lister, lar disse seg enkelt fjerne, og glasset kan dermed løftes ut.

Ved å sikre vinduer og dører ved hjelp av enveisskruer og sikringsbeslag gjør man det vanskeligere for uvedkommende å ta seg inn fra utsiden. Vi kan også montere låser og gitter for ytterligere innbruddssikkerhet. Svendsens Glass-Service har 50 års erfaring i glassbransjen og vet hva du trenger for å sikre din bolig eller forretning mot innbrudd. Vår kompetanse og erfaring gjør at vi også får oppdrag fra kunder som stiller ekstreme krav til innbruddssikkerhet. Vi leverer også sikkerhetsglass for å hindre innbrudd og hærverk.

Fakta om innbrudd:

De svakeste punktene i en bolig:


Mange tror at døren er det eneste man bør sikre, men ved innbrudd velger tyven like ofte å ta seg inn gjennom vinduer som dører.

Vi kan montere sikkerhetsglass og sikringsglass

Bestill en gratis befaring
Før vi går i gang med et nytt oppdrag, er det viktig at vi får stilt spørsmål, tatt presise mål og gjort en vurdering av det som skal fikses, byttes eller monteres. Befaring er alltid gratis, men vi tar gjerne en kopp kaffe.
Bestill gratis befaring