En av Norges
ledende glassmestere

At vi kan faget vårt, det er klart som ...

Svendsens Glass-Service har over 50 års erfaring og er en av Norges ledende glassbedrifter. Vi har kunnskapen og erfaringen som trengs til å bistå i ulike store og små prosjekter, og ikke minst kapasiteten til å ta ting på kort varsel. Vi tilbyr rett og slett alt i glassarbeid, fra å skifte bytte glass i vinduene dine, bytte vindu, bytte innerdør eller ytterdør til å levere og montere fasadeglass og glassrekkverk og er stolte av vår allsidige og lange erfaring.

Sammen med sin far Tor Aleksander Svendsen har nåværende eier og glassmester Trond Svendsen bygget opp bedriften. Allerede som tiåring begynte han så smått å jobbe med sin far. I 1981, bare 15 år gammel, ble han fast ansatt og 20 år gammel tok han over den daglige ledelsen av bedriften. Siden har han holdt det gående og nå har det snart gått 40 år.

Mye har skjedd i bransjen 1968. Noe bra, noe ikke så bra. Vi er snart den eneste glassmesteren som er tilstede og utleverer varer mellom 08 og 16.00. Og til oss kan du fremdeles ringe og det er noen som tar telefonen.

Svendsens Glass-Service gjør alt innen glassarbeid og dekker hele Oslo, Asker, Bærum, Nesodden, Oppegård, Ski, Frogn, Ås, Vestby, Lørenskog, Skedsmo, Sørum, Nittedal, Gjerdrum og Ullensaker.

Arbeid

Noen av våre tjenester

Døgnservice
Siden 1968 har Svendsens Glass-Service tilbudt døgnåpen service på glassarbeid, med utbytte av glass etter hærverk, innbrudd eller skade som spesialfelt.
Innbruddssikring
Mange tror at døren er det eneste man bør sikre, men ved innbrudd velger tyven like ofte å ta seg inn gjennom vinduer som dører.
Serviceavtale
Vi tilbyr service- og samarbeidsavtale til alle som ønsker å benytte oss som sin faste leverandør.
Smittevern
Glass er et godt smitteverntiltak. Vi hjelper deg med montering av pleksiglass og glass på arbeidsplassen.
Bytte dører
Vi leverer og monterer de fleste typer dører og vinduer til private, borettslag og bedrifter.

Gode referanser

Mer enn 50 år i bransjen har gitt oss mange gode kontakter og kolleger.

Oslo Kino AS
Oslo Kommune – Friluftsetaten
Ferner Jacobsen AS
Radiumhospitalet
Tschudi Eiendomsdrift AS
Hennes & Mauritz AS
OBOS Eiendomsforvaltning AS  
Munch Museet  
Reber Schindler Heis  
Sparebank 1 Gruppen  
Zenith Eiendom AS
Gårdsplass AS
Glasmagasinet
Kirkens bymisjon
Thon Storo ANS
Selmer Skanska AS
Eiendomsspar AS
Sonar Bygg AS
Alna Drift AS
Byggpartner AS
Selvaag Eiendom AS
Steen og Strøm Drift
ISS Norge
Artesia AS  
Polygon AS
Toppidrettsenteret
Oslo Tinghus
Oslo Kommune skoler og barnehager
Choice Hotels hovedkontor
Rolvsrud Park
Tjuvholmen
Ubåt Høyskolen i Bergen

Et trygt valg

Svendsens Glass-Service oppfyller alle krav og har godkjent autorisasjon for å utføre glassarbeid. Vi er også, som en av svært få glassmestere, miljøsertifisert. Vi kan kildesortere og kvitte oss med avfall på en forsvarlig måte etter endt oppdrag.

Bestill en gratis befaring
Før vi går i gang med et nytt oppdrag, er det viktig at vi får stilt spørsmål, tatt presise mål og gjort en vurdering av det som skal fikses, byttes eller monteres. Befaring er alltid gratis, men vi tar gjerne en kopp kaffe.
Bestill gratis befaring