Glass med digitaltrykk – være kreativ

October 6, 2020

Glass med digitaltrykk

Glass med digitaltrykk er dekorativt og forringes ikke med tiden. Motivets karakter endres og man oppnår dramatiske virkninger med skiftende lys. Et bilde på glass er derfor et levende kunstverk.

Med digitaltrykk kan man raskt og enkelt gjengi alt fra enkle mønstre til høyoppløselige fotografier på glassplater, til en rimelig pris. Digitaltrykk på glass er både enklere og rimeligere enn mange andre teknikker. Omfanget på trykket kan variere i stor grad, her er vi fleksible.

Mange bruksområder

Slitestyrken og den fornuftige prisen gjør at vi opplever økende etterspørsel fra entreprenører, arkitekter, kunstnere og privatpersoner. Glassdekorasjoner med digitaltrykk benyttes i blant annet:


Bruk kreativiteten

Her er det kun fantasien som setter grenser. Vi har levert glassdekorasjoner som utsmykning blant annet til borettslag, svømmehall og kulturhus. Siden motivet lamineres inn i glasset har det styrken til et sikkerhetsglass, og kan trygt benyttes i både fasader og interiører. Det gjør også at det kan monteres med få festepunkter.

Ta gjerne kontakt om du har en god idé.

Vi synes det er gøy med interessante prosjekter vi kan være med på å realisere.

Bestill en gratis befaring
Før vi går i gang med et nytt oppdrag, er det viktig at vi får stilt spørsmål, tatt presise mål og gjort en vurdering av det som skal fikses, byttes eller monteres. Befaring er alltid gratis, men vi tar gjerne en kopp kaffe.
Bestill gratis befaring