Serviceavtale

For bedrifter og borettslag

Svendsens Glass-Service tilbyr service- og samarbeidsavtale til alle som ønsker å benytte oss som sin faste leverandør av glass. Gjennom serviceavtale tilbyr vi svært gunstige vilkår og rabatter til bedrifter og borettslag. Med vår samarbeidsavtale er du sikret at ditt vaktselskap kontakter oss når det er behov for glassmester etter innbrudd, hærverk og lignende, slik at skader blir tatt hånd om umiddelbart.

Samarbeidsavtale som fungerer!

Svendsens Glass-Service jobber tett med flere av de store alarm- og vaktselskapene. Dersom du, ditt borettslag eller din bedrift er tilknyttet et vaktselskap, tilbyr vi en samarbeidsavtale. Med en slik samarbeidsavtale kontakter vaktselskapet oss ved skade, slik at vi kan utbedre skaden så raskt som mulig.

Ved å inngå en samarbeidsavtale med oss forplikter du ditt vaktselskap til å ta kontakt med oss, og er dermed sikret en kvalitetsmessig utførelse av arbeidet.

En samarbeidsavtale med oss er gratis og kan sies opp med umiddelbar virkning.

Send oss en forespørsel
Bestill en gratis befaring
Før vi går i gang med et nytt oppdrag, er det viktig at vi får stilt spørsmål, tatt presise mål og gjort en vurdering av det som skal fikses, byttes eller monteres. Befaring er alltid gratis, men vi tar gjerne en kopp kaffe.
Bestill gratis befaring