Bytte vindu

Nye vinduer er en smart investering

Vinduer og dører er viktige deler i et hus. De skal ivareta bygningens estetiske stil, samtidig som det stilles høye krav til funksjon. Vinduer står for det største varmetapet i de fleste hus. Godt isolerte vinduer som er fagmessig montert vil ha mye å si på både trivsel og økonomi. Prisen for vinduer av høy kvalitet betaler seg raskt tilbake i form av lavere fyringskostnader.

Vi hjelper deg å finne vinduet du trenger

Som standard glass i vinduer benytter vi tolags energiglass med argongass mellom glassene for beste varmeøkonomi. Ønsker du sikkerhetsglass og / eller soldempende glass leverer vi selvsagt dette.

​Vi i Svendsens Glass-Service kan gi deg gode råd og hjelp til å finne akkurat det vinduet du ønsker, med riktig glass. Vi kan også hjelpe til med monteringen av helt nye vinduer, men også nytt glass, ytterdør, speil, isolerende glass og mye mer.

Trenger du å bytte vinduene dine? Kontakt oss for gratis befaring og pristilbud! Få vinduene dine byttet av glassmester med 50 års erfaring. Ta kontakt i dag!

Send oss en forespørsel
Bestill en gratis befaring
Før vi går i gang med et nytt oppdrag, er det viktig at vi får stilt spørsmål, tatt presise mål og gjort en vurdering av det som skal fikses, byttes eller monteres. Befaring er alltid gratis, men vi tar gjerne en kopp kaffe.
Bestill gratis befaring