Bytte dør

Vi bytter dørene dine

Vinduer og dører er viktige deler i et hus. De skal ivareta bygningens estetiske stil, samtidig som det stilles høye krav til funksjon. Eldre dører og vinduer isolerer ikke like bra som nye, og fører ofte til luftlekkasjer og dermed varmetap i boligen.

Vi hjelper deg å finne, levere og montere innerdører, ytterdører og vinduer

Er det lenge siden sist du byttet dør? En ny dør oppfyller alle faglige krav til støy- og varmeisolering, samt solavskjerming enn eldre dører. Hvis det er lenge siden du sist byttet, kan det derfor kanskje lønne seg å gjøre det snart.

​Vi i Svendsens Glass-Service kan gi deg gode råd og hjelp til å finne akkurat det den dørene eller det vinduet du ønsker. Vi kan også hjelpe til med monteringen av helt nye vinduer, men også nytt glass, ytterdør, speil, isolerende glass og mye mer.

Trenger du å bytte døren din? Kontakt oss for gratis befaring og pristilbud! Få den byttet av glass- og byggmester med 50 års erfaring. Ta kontakt i dag!

Send oss en forespørsel
Bestill en gratis befaring
Før vi går i gang med et nytt oppdrag, er det viktig at vi får stilt spørsmål, tatt presise mål og gjort en vurdering av det som skal fikses, byttes eller monteres. Befaring er alltid gratis, men vi tar gjerne en kopp kaffe.
Bestill gratis befaring