1/9
Rammeavtaler/serviceavtaler med borettslag

Svendsens Glass-Service tilbyr service- og samarbeidsavtale til alle som ønsker å benytte oss som sin faste leverandør av glass. Gjennom serviceavtale tilbyr vi svært gunstige vilkår og rabatter til bedrifter og borettslag. Med vår samarbeidsavtale er du sikret at ditt vaktselskap kontakter oss når det er behov for glassmester etter innbrudd, hærverk og lignende, slik at skader blir tatt hånd om umiddelbart.

Samarbeidsavtale som fungerer!

Svendsens Glass-Service jobber tett med flere av de store alarm- og vaktselskapene. Dersom du, ditt borettslag eller din bedrift er tilknyttet et vaktselskap, tilbyr vi en samarbeidsavtale. Med en slik samarbeidsavtale kontakter vaktselskapet oss ved skade, slik at vi kan utbedre skaden så raskt som mulig. 

Ved å inngå en samarbeidsavtale med oss forplikter du ditt vaktselskap til å ta kontakt med oss, og er dermed sikret en kvalitetsmessig utførelse av arbeidet.

En samarbeidsavtale med oss er gratis og kan sies opp med umiddelbar virkning.

50 år med tillit

Svendsens Glass-Service har gjennom 50 år blitt ensbetydende med høy kvalitet og rask service, og mange av våre kunder ønsker derfor å benytte oss som en fast leverandør. Til borettslag og bedrifskunder kan vi tilby en unik serviceavtale som blant annet sikrer:

    •       Faste rabatter

    •       Fast timepris på arbeid DAG OG NATT

    •       Leveringsgaranti

    •       30 dagers kreditt

Trond Svendsen eier Svendsens Glass-Service og er er rett mann til å hjelpe deg med en rammeavtale/serviceavtale tilpasset dine behov.
 
Trond Svendsen

trond@svendsen-glass.no

Tel: 917 03 088

Med en rammeavtale er du sikret hjelp innen 30

minutter, døgnet rundt.

Tlf: 815 45277 
Åpningstider kontor/butikk: man-tor: 07.30–16.00
Fredag: 07.30–15.00
Sommeråpent i Juli: 08.00 til 15.00

Besøksadresse: Brobekkvn. 104, 0614 OSLO

Postadresse: Postboks 196 Alnabru, 0614 OSLO

 

Vårt arbeidsområde dekker Oslo, Asker, Bærum, Nesodden, Oppegård, Ski, Frogn, Ås, Vestby, Lørenskog, Skedsmo, Sørum, Nittedal, Gjerdrum og Ullensaker.