1/9

Spar strøm med isolerglass

Vinduer alene står for mer enn 40 % av varmetapet i en bolig. Da kan det være lurt å investere i glass som isolerer, og holder på varmen.

Isolerglass er et type glass som har en egenskap som bidrar sterkt med å holde en komfortabel temperatur innendørs. Når det er kaldt ute kan man faktisk spare mye strøm på oppvarming, og derfor kaller vi gjerne isolerglass også for energibesparende glass.

 

 

 

 

Vi leverer og monterer energisparende isolerglass til både hjem og kontor

Energibesparelse er et svært aktuelt tema – og visse tiltak kan både spare miljøet og gjøre strømregningen lavere. Vinduer står for mer enn 40 % av varmetapet i en bolig. Derfor er energiriktige vinduer en svært lønnsom investering som i tillegg gir økt komfort.

 

Vi leverer to typer isolerende glass, avhengig av hva du trenger:

2-lags glassruter

3-lags glassruter

 

 

Lag ditt eget "superglass"

Det er mulig å kombinere så og si alle typer glass. For eksempel om du ønsker isolerglass og solbeskyttende glass i et og samme vindu, så kan våre autoriserte glassmestere hjelpe deg med det. Hør med oss først dersom du vil lage ditt helt eget «supervindu»!

 

Spør Kay om isolerglass. Du har mye å hente på å montere isolerglass. Det er energibesparende og skaper sunnere miljø. I tillegg blir strømregningen lavere. Er det noe å lure på, ring oss i dag!
 
Kay Siljan

kay@svendsen-glass.no

Tel: 928 20 880

Vi leverer to typer isolerende glass

 

Litt avhengig av hva du trenger:

2-lags glassruter

3-lags glassruter

Kay guider deg trygt gjennom glassjungelen.

Tlf: 815 45277 
Åpningstider kontor/butikk: man-tor: 07.30–16.00
Fredag: 07.30–15.00
Sommeråpent i Juli: 08.00 til 15.00

Besøksadresse: Brobekkvn. 104, 0614 OSLO

Postadresse: Postboks 196 Alnabru, 0614 OSLO

 

Vårt arbeidsområde dekker Oslo, Asker, Bærum, Nesodden, Oppegård, Ski, Frogn, Ås, Vestby, Lørenskog, Skedsmo, Sørum, Nittedal, Gjerdrum og Ullensaker.