Nye vinduer er en smart investering

 

Vinduer og dører er viktige deler i et hus. De skal ivareta bygningens estetiske stil, samtidig som det stilles høye krav til funksjon. Vinduer står for det største varmetapet i de fleste hus. Godt isolerte vinduer som er fagmessig montert vil ha mye å si på både trivsel og økonomi. Prisen for vinduer av høy kvalitet betaler seg raskt tilbake i form av lavere fyringskostnader.

Vinduer

Som standard glass i vinduer benytter vi tolags energiglass med argongass mellom glassene for beste varmeøkonomi. Ønsker du sikkerhetsglass og / eller soldempende glass leverer vi selvsagt dette. Les mer om sikkerhetsglass og solavskjermende glass.

Vi i Svendsens Glass-Service kan gi deg gode råd og hjelp til å finne akkurat det vinduet du ønsker, med riktig glass. Vi kan også hjelpe til med monteringen av helt nye vinduer, men også nytt glass, ytterdør, speil, isolerende glass og mye mer. 

Gratis befaring

For at vi skal gi deg en pris på jobben du ønsker gjort, trenger vi i de fleste tilfeller å gjennomføre en befaring. Befaringen er gratis, og tilbudet du får er helt uforpliktende. Tilbudet blir tilsendt per e-post.

Ønsker du nytt vindu? Hør med Bent. Han har svart belte i dørmontering og vindusskifting etter mer enn 40 år i bransjen, og kan det som kan vites om faget.
 
Bent Gulbrandsen

bent@svendsen-glass.no

Tel: 901 19 514