1/9

Vi leverer og monterer de fleste typer dører og vinduer til private, borettslag og bedrifter. Hvis du har behov for å skifte ruter eller dører, leverer vi fra utvalgte norske leverandører til svært konkurransedyktige priser. Hos oss får du også balkongdør og terrassedør, og vi tar på oss arbeider innen innglassing, glassfasader og fasader i aluminium.

Dør- og vindusutskifting

Vår tømrermester har selvsagt mesterbrev og er sentralt godkjent av Statens bygningstekniske etat. Vi garanterer førsteklasses håndverk og fast avtalt pris på alle oppdrag.

Dører og vinduer tilpasset din bolig

Alle vinduer leveres selvsagt ferdig malt i den fargen du ønsker. Listverk leverer vi i alle profiler og hvitmalt om ønskelig. Ta kontakt med oss på 815 45 277 for å bestille brosjyrer eller mer informasjon eller last de ned på vår hjemmeside.

 

Bytte vinduer og dører i gamle hus

Dersom du ønsker å skifte vinduer eller balkongdør i en eldre villa eller ønsker vinduer med flere rammer i samme karm, vil vi anbefale vinduer fra løken Trevare, en helnorsk vindusfabrikk som holder til på Ørje. De produserer vinduer av meget høy kvalitet og kan tilpasses en finish tilpasset "gammel stil". De kan fås som sidehengslet utadslående eller med sidesving, som gjør vindusvasken enklere og sikrere. Løken Trevare leverer også toppsvingvinduer og alle dører og vindu kan leveres med Aluminium kledning i alle farger utvendig.

Få fagmessig bytte av dør - med gratis befaring!

Ønsker du ny dør? Hør med Bent. Han har svart belte i dørmontering og vindusskifting etter mer enn 40 år i bransjen, og kan det som kan vites om faget.
 
Bent Gulbrandsen

bent@svendsen-glass.no

Tel: 901 19 514

Pris på bytte av

vindu og dører

For at vi skal gi deg en pris på jobben du ønsker gjort, trenger vi i de fleste tilfeller å gjennomføre en befaring. Befaringen er gratis, og tilbudet du får er helt uforpliktende. Tilbudet blir tilsendt per e-post.

 

Klar for å skifte vindu eller dør?

Ta kontakt med oss på 815 45 277.

Tlf: 815 45277 
Åpningstider kontor/butikk: man-tor: 07.30–16.00
Fredag: 07.30–15.00
Sommeråpent i Juli: 08.00 til 15.00

Besøksadresse: Brobekkvn. 104, 0614 OSLO

Postadresse: Postboks 196 Alnabru, 0614 OSLO

 

Vårt arbeidsområde dekker Oslo, Asker, Bærum, Nesodden, Oppegård, Ski, Frogn, Ås, Vestby, Lørenskog, Skedsmo, Sørum, Nittedal, Gjerdrum og Ullensaker.